ÉTKEZÉSI ERZSÉBET-UTALVÁNY

Étkezési Erzsébet-utalvány

Az Erzsébet utalvány papír alapon vagy elektronikus formában (Erzsébet-utalvány Plusz kártya) kibocsátott, fogyasztásra kész étel és melegkonyhás vendéglátóhelyeken étkezési szolgáltatás vásárlására felhasználható utalvány.

A juttatási formát a munkavállaló döntésének megfelelően papír alapú utalvány vagy elektronikus (Erzsébet-utalvány Plusz) kártya formában biztosíthatja a munkáltató.
Az utalványok készpénzre nem válthatók át, vásárláskor a papír alapú utalvány névértékből nem adnak vissza készpénzt. A papír alapú utalvány érvényességi ideje az utalványon kerül feltüntetésre.

Az adott naptári évben igényelt utalványokat, kártyára utalt összegeket a következő naptári év december 31-ig lehet felhasználni.

A lejárt utalványok cseréjére nincs lehetőség.

Az utalványt és munkáltató által kártyára utalt összegeket kizárólag a szolgáltató cég által meghatározott üzletekben lehet beváltani, illetve felhasználni. Az elfogadó helyek listája a www.erzsebetutalvany.hu honlapon érhető el.

Az igényelt utalvány választható legkisebb összege 1.000 Ft lehet és nettó értékének, az Erzsébet-utalvány Plusz kártya esetében is 100 Ft-tal oszthatónak kell lennie.

Költségszorzó: 1,4366